Serverele de rack PowerEdge R650 & R750

Concepute să vă ajute să inovați, să vă adaptați și să vă dezvoltați.

Cele mai noi servere de rack PowerEdge sunt concepute să facă față celor mai dificile sarcini de lucru ale dvs. Împreună cu sistemul de administrare IT integrat OpenManage, serverele de rack PowerEdge includ cele mai puternice caracteristici de automatizare și de raportare de până acum – permițându-vă să vă concentrați asupra dezvoltării afacerii.

 

 

Soluții de calcul adaptiv

Faceți față cerințelor de calcul cu o platformă extrem de scalabilă, proiectată să optimizeze cele mai recente progrese tehnologice în ceea ce privește procesoarele, memoria, soluțiile de rețea, soluțiile de stocare și acceleratoarele.

 

Infrastructură autonomă de calcul

Răspundeți rapid la oportunitățile profesionale cu sisteme inteligente care funcționează independent și în interacțiune, oferind informații în timp real bazate pe o vizualizare complexă și particularizabilă a performanței sistemului.

 

Reziliență proactivă

Încorporați o soluție de încredere în procesul de transformare digitală cu o infrastructură concepută pentru interacțiuni securizate și capacitatea de a prognoza amenințările potențiale.

 

Serverul de rack PowerEdge R650

Performanță optimă, scalabilitate ridicată și densitate a centrului de date pentru sarcini de lucru solicitante. Serverul PowerEdge R650 cu două socketuri/1U este serverul de rack ideal pentru a aborda performanța, scalabilitatea ridicată și densitatea.

  • Acceptă 8 canale pentru fiecare procesor, până la 32 de module DIMM DDR4 la viteze DIMM de 3.200 MT/s
  • Abordați îmbunătățirile substanțiale ale debitului cu o unitate PCIe din a patra generație și până la 10 unități NVMe
  • Ideal pentru sisteme IT tradiționale pentru corporații, bază de date și analiză, VDI și inteligență artificială/ML și instruire statistică
  • Suport opțional pentru sisteme de răcire directă cu lichid, adecvate procesoarelor cu putere ridicată

 

 

Serverul de rack PowerEdge R750

PowerEdge R750 este un server de întreprindere cu caracteristici complete, care oferă performanțe remarcabile pentru cele mai solicitante sarcini de lucru.

  • Portofoliul de soluții Dell EMC OpenManage Systems Management contribuie la reducerea complexității mediului dvs. IT cu instrumente și soluții pentru monitorizarea, administrarea, actualizarea și implementarea infrastructurii dvs. PowerEdge.
  • Soluțiile PowerEdge și OpenManage integrează instrumentele din portofoliu pentru a ajuta organizațiile să automatizeze ciclul de viață al serverului, să optimizeze operațiunile și să se scaleze eficient.
  • Serverele PowerEdge sunt create cu o arhitectură rezistentă la atacuri cibernetice, care se bazează pe securitate în fiecare fază a ciclului de viață al produsului.

 

 

Dell, Prime Solutions