Ar trebui să știți că…

Din 2006, Prime Solutions, este implicată activ în selectarea și distribuirea celor mai eficiente soluții, servicii, sisteme și aplicații IT&C de business.

Deținem un portofoliu complet și variat de soluții și servicii profesionale IT&C,  garantând clienților un mediu de business sigur, indiferent de dimensiunile și domeniul de activitate.

Prime Solutions, a anticipat exigențele din ce in ce mai crescute ale pietei IT și încă din 2008 a documentat și implementat un sistem de management care respectă standardele și principiile SR EN ISO 9001 și 27001, acest lucru fiind certificat de organizații internaționale de profil.

Noi credem că oamenii fac diferența. Prin urmare, ne-am structurat echipa cu cea mai mare grijă, pentru a vă pune la dispoziție resurse care vă vor satisface toate cerințele.

Ce oferim partenerilor noștri?

Întreaga experiență câștigată direct sau împreună cu partenerii noștrii, precum și calificarile și certificările membrilor echipei, au permis companiei Prime Solutions să acumuleze o experiență deosebită în proiectarea și implementarea de soluții complexe, de sisteme care includ întreaga gamă de produse IT&C: servere, computere, periferice, echipamente de stocare date, echipamente de comunicatii, echipamente de securitatea IT, cablare structurata și electroalimentare, produse și servicii software de business.

Și dezvoltarea continuă!

De ce Prime Solutions?

Pentru că ceea ce facem acum este mai bine decât ceea ce făceam acum 6 luni în urmă. Și lucrul pe care îl vom face peste 6 luni va fi mult mai bun decât cel pe care îl facem acum.

Dacă crezi în ceea ce credem noi și esti convins că lucrurile pe care le facem te pot ajuta, atunci suntem ceea ce cauți. Scopul nostru este să găsim clienți care să creadă în ceea ce credem și noi și să lucram împreună ca să putem reuși împreună.